Auto Interieur Schoonmaken

Uw auto interieur verdient ook aandacht!

Naast het exterieur, verdient uw auto-interieur uw aandacht. Vuiligheid van buiten wat onder uw schoenen blijft zitten komt al snel terecht in uw automatten. Stof en ander debris in de lucht vormt na verloop van tijd een vuile laag op uw dashboard en stoelen. Maar ook wanneer u bouwmateriaal heeft vervoerd in uw kofferbak willen er nog wel eens vuiligheden achterblijven. All-In Carwash Echt, helpt u niet alleen met het schoonmaken van uw auto-exterieur, maar helpt u ook bij het reinigen van uw auto-interieur. Wij bieden verschillende hulpmiddelen die helpen uw interieur deugdelijk te reinigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geavanceerde-stofzuigers, automat-reinigingsmachines en diverse interieur-reinigingsmiddelen in onze automaten.

Gratis Stofzuigen

 

Naast ons uitmuntende wassysteem kun je ongeacht het gekozen wasprogramma gratis gebruik maken van onze stofzuig-faciliteiten. U beschikt over een stofzuiger om vuil in het interieur op te zuigen. Door de ingenieuze opstelling, kan iedere auto gemakkelijk terecht op het stofzuig-plein. Hier kunt u gebruik maken van een van de 24 stofzuiger plaatsen. Hiermee kunt u om uw auto heenlopen zonder dat dit de auto beschadigd. Geen slangen of bedrading die in de weg lopen en te allen tijde een effectieve zuigkracht zodat ook het interieur deugdelijk schoongemaakt kan worden. U kunt gratis gebruik maken van de stofzuigers zodra u uit de wasstraat komt.

Automatten Reinigen

 

De carwash biedt naast gratis stofzuig-faciliteiten om het interieur schoon te maken ook de mogelijkheid om de automatten te wassen. Tegen een klein bedrag kun je gebruik maken van de automat-wasser. Hier kun je met een druk op de knop je automatten snel en effectief schoonmaken. Naast het schoonmaken heeft de machine ook ook de optie een overheerlijke geur achter te laten, zodat niet alleen uw interieur schoon gemaakt wordt maar ook nog lekker ruikt na afloop.

Mattenborstelmachine

De Mattenborstelmachine is ideaal om uw automatten te reinigen. De machine is gemakkelijk te bedienen en de machine borstelt en stofzuigt tot diep in de matten, en maakt ze helemaal schoon en vrij van zand.

Mattenwasser

De Mattenwasser wast en droogt de matten, u werpt €2,- in en krijgt hiervoor ruim de tijd om alle matten 1 voor 1 door de machine heen te laten gaan. U voert de mat met de bovenzijde naar onderen in de invoerschaft, per mat duurt dit ongeveer 25sec. Uw gewassen automatten liggen aan de achterzijde van de mattenwasser, ze zijn dan droog en kunnen weer meteen in uw auto! De Mattenwasser gebruikt geen chemicaliën en is milieu vriendelijk. Zorg er wel voor dat u eerst de matten stofzuigt (gratis bij All-in Carwash) voordat u de mattenwasser gebruikt.

Geurapparaat

Niets ruikt zo lekker als een nieuwe auto, met dit apparaat kunt u 3 geuren uitkiezen om uw interieur van de auto weer fris en als nieuw te laten ruiken! Als u de automatten schoon heeft gemaakt kunt gebruik maken van het geurapparaat, u kiest een geur: NEW CAR / PINE MIST / VANILLE en spuit dit met een verstuiver (die aan het apparaat hangt) over de matten.