Busjes, pick-ups en campers wassen?

Busjes van maximaal 2,70 breed en 3,15 meter hoog kunt u laten wassen bij All-In Carwash Echt.

Hoe kunt u er nu voor zorgen dat uw bus grondig wordt gewassen? Kom naar All-In Carwash in Echt.

 

Uw bedrijfsbus is het visitekaartje van uw bedrijf. Een vieze bus oogt niet bepaald representatief, laat hem dus om de tijd door onze roll-over gaan. Gaat u voor een tweede keer, dan herkent het systeem aan de hand van uw kenteken hoe groot de bus is en waar hij rekening mee moet houden. Laat uw velgen grondig schoonmaken en laat daarnaast uw bus waxen. Nadat uw bedrijfsbus grondig is gereinigd kunt u gratis gebruik maken van de stofzuigfaciliteiten. Deze kunt u na het wassen gemakkelijk zelf gebruiken. Zo zorgt u er niet alleen er voor dat de auto van buiten grondig schoon wordt gemaakt maar ook van binnen!

Naast het wassen van de bus, eventueel inclusief waxen, en het schoonmaken van de velgen worden de bus ook grondig gedroogd. Doordat er gebruik gemaakt wordt van osmose water gebeurt het wassen van de bussen ook nog eens duurzaam. Het osmose water is daarnaast een geheel kalk-vrije solutie die geen schadelijke bacteriën bevat.

Een bestelbus met imperial? Géén probleem.

Uw bus laten wassen zonder dat strepen of vuil achterblijft? Laat uw busje wassen bij All-In Carwash Echt! De Transporter, Vito, Expert, Trafic, Vivaro bussen passen ook in onze 72 meter lange autowasstraat.

Ook uw camper of caravan kunt u bij ons laten wassen. Komt u net terug van vakantie of wilt u hem juist op een grote reis voorbereiden? Wij zorgen ervoor dat u met een stralende camper of caravan bij ons wegrijdt.

 

Bus

Camper/Caravan