Vestiging Echt

De modernste carwash voor uw auto en bus!

Om uw auto weer stralend te krijgen bent u bij All-In Carwash Echt aan het juiste adres! Onze 76 meter lange carwash laat uw auto weer stralen als nooit tevoren. Met behulpzame medewerkers, verschillende opties wasprogramma’s en een uitgebreide voorwas hebben wij voor iedere auto het juiste pakket. Met de extra toevoegingen zoals Protect Shine Polish en Alpine Wax wordt uw auto ook nog beschermd tegen de elementen.

Naast de wasstraat hebben wij ook de optie om uw interieur schoon te maken. Dit kunt u doen op ons grote stofzuigplein met krachtige stofzuigers, waarbij u ook nog gebruik kunt maken van de mattenwassers, doekjesautomaten en geurmachine. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw auto professioneel te laten schoonmaken of cleanen door onze carcleaning-specialisten. Deze toppers zorgen er voor dat uw auto tot in de puntjes verzorgd wordt zodat deze als nieuw ons pand verlaat.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich onze buswasstraat, een zogenoemde Roll-Over. In deze wasstraat kunnen de grotere voertuigen gewassen worden, zoals (werk)bussen, pick-ups, caravans en campers. Zo gaan ook deze voertuigen weer stralen! Aan de achterkant van het pand zijn hiervoor ook stofzuigplaatsen beschikbaar, zodat u deze ook van binnen kunt schoonmaken. Bij ieder wasprogramma mag u gratis stofzuigen!

Mocht uw interesse zijn gewekt en denkt u dat uw auto wel een stevige wasbeurt heeft verdiend? Kom zeker een keer langs! Ook voor vragen over onze vele opties en programma’s, uitleg over onze VIP-beurten of om eens te kijken naar hoe het allemaal in zijn gang gaat, u bent altijd welkom en onze medewerkers staan u graag te woord. Tot ziens bij All-In Carwash Echt!