Start Realisatie Vestiging Nederweert

Start bouw: December 2020 | Geplande oplevering: Augustus 2021

Wij zijn blij te mogen vermelden dat wij groen licht hebben gekregen om te starten met de bouw van een nieuw vestiging van All-In Carwash, gelegen aan de A2 in Nederweert! De bouw van dit pand zal starten in december 2020 en zal een klein jaar duren. De oplevering staat gepland voor augustus 2021. Vanaf dan zullen wij u van dienst kunnen zijn op onze nieuwe locatie!

Hier zullen wij weer een moderne wasstraat gaan plaatsen in samenwerking met Christ, de firma die ook de wasstraatmachines heeft geleverd in Echt. De nieuwe wasstraat zal 76,50 meter lang worden, waarbij er 10 zijborstels en 4 dakborstels worden geïnstalleerd. Ook zal deze wasstraat weer een droog-sectie hebben met 1 dakborstel en 2 zijborstels. Zo komt ook hier uw vuile auto er weer als nieuw uit!

Naast deze moderne wasstraat zal er ook een buswasstraat gerealiseerd worden. Hier kunnen uw grotere voertuigen, zoals (werk)busjes, pick-ups, caravans en campers in gewassen worden. Hier komt een zogenaamde Roll-Over systeem in te staan, wat letterlijk over uw voertuig heen rolt. Deze machine meet de hoogte en breedte van uw voertuig en zal hierdoor een wasbeurt op maat verzorgen.

Nadat uw voertuig gewassen is zal deze weer kunnen gestofzuigd worden op ons stofzuigplein met plaats voor 29 auto’s. Voor de busjes zijn buiten 3 stofzuigplaatsen gereserveerd.

Om uw auto professioneel te laten schoonmaken of cleanen, zullen wij ook 5 VIP-plekken realiseren. Op deze plekken zal uw auto flink onder handen genomen worden en weer piekfijn in orde worden gemaakt door onze carcleaning-specialisten. 

Het hele pand zal ook energieneutraal zijn. Dit wordt bereikt door een totaal van 300 stuks zonnepanelen op het dak te installeren. Ook zijn wij zelfvoorzienend in de watervoorziening, door het oppompen van grondwater voor onze osmose water-installatie.