Vacatures

Vacature Fulltime medewerker All-In Carwash met oog op de lange termijn

Ben je op zoek naar een leuke afwisselde baan? Dan is werken in onze 72 meter vol geautomatiseerde wasstraat misschien wel iets voor jou!

We zijn op zoek naar een enthousiast en verantwoordelijk persoon, die het visitekaartje wordt van All-In Carwash Echt!

 Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Ontvangen en adviseren van de klant
  • Kassahandelingen
  • Begeleiden van de auto’s in de wasstraat
  • Plein controleren en een praatje maken met de klant
  • Eenvoudige administratieve werkzaamheden
  • Lichte schoonmaakwerkzaamheden

Functieomschrijving 
Als wasstraatmedewerker zijn je kerntaken; het adviseren en afrekenen van wasprogramma’s, auto’s wassen en het onderhouden van de wasstraat. Je hebt een klantgerichte instelling en affiniteit met techniek.

Functie-eisen 
Je kunt goed met mensen omgaan, bent lichamelijk fit en bereid om je handen uit de mouwen te steken. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen en je bezig te houden met het technische aspect van de wasstraat. All-In Carwash Echt is doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00u-20:00u, zaterdag van 8:00u-18:00u en zondag van 09:00u-17:00u. Flexibel inzetbaar zijn, is een eis. Het is een pré als je woonachtig bent in de omgeving van Echt.

Wat bieden wij? 
All-In Carwash biedt je een uitdagende functie binnen een groeiende, jonge organisatie. Wij zoeken iemand die 38 uur per week flexibel inzetbaar is, in vaste dienst wilt treden en ons team met enthousiaste collega’s wil komen versterken! We hanteren de CAO voor tankstation en wasbedrijven.

Word je enthousiast als je dit leest en zie je jezelf terug in bovenstaande vacature? Stuur dan een e-mail naar jasper@allincarwash.com t.n.v. Jasper de Brouwer met je CV en motivatie. Wij nemen z.s.m. contact met je op en wie weet werk jij binnenkort in de langste en meest geavanceerde wasstraat van Nederland!