Stofzuigplein

Beide locaties van All-In Carwash beschikken over een stofzuigplein. Hier kunt u uw auto na het bezoeken van de wasstraat parkeren en uw auto gratis stofzuigen. Naast 24 parkeerplekken met stofzuigslangen heeft u hier ook de beschikking over mattenreinigers, bestaande uit een mattenborstelmachine, een mattenwasser, en een geurapparaat. Zo laat u uw auto ook van binnen extra stralen!
Image

Mattenborstelmachine

Image
Deze mattenborstelmachine borstelt en stofzuigt uw matten tot diep in de mat, zodat uw matten er weer schoon uitkomen. De machine is erg makkelijk in gebruik en zelfstandig te bedienen.

Mattenwasser

Image
De mattenwasser zorgt ervoor dat uw matten voor een klein bedrag helemaal gereinigd worden. Na het stofzuigen van uw matten kunt u één voor één uw matten door het apparaat laten gaan, die ze daarna droog en schoon weer uitwerpt.

Geurapparaat

Image
Wat is er nou beter dan een frisse geur in uw auto na een grondige wasbeurt. Na het reinigen van uw matten kunt u met de verstuiver een heerlijke geur op uw matten aanbrengen waardoor uw auto weer ruikt als nieuw! Kies uit de geuren New Car, Pine Mist of Vanille.