All-In Carwash Nederweert

De modernste carwash voor uw auto en bus!
Platinastraat 26, Nederweert
+31 495 230 002
info (at) allincarwash.com

In onze nieuwste wasstraat in Nederweert zullen wij de service en kwaliteit die u vanuit de wasstraat in Echt van ons gewend bent zonder twijfel ook laten ervaren. Bovendien is het de wasstraat moderner dan ooit tevoren.

Onze medewerkers zullen zorgen voor een uitstekende voorwas, waarna uw auto aan de start staat van het gekozen wasprogramma. Met verschillende speciale shampoos en hogedrukspuiten wordt het grove vuil van uw auto verwijderd. Hierna gaan de foam-borstels aan de slag, die alle overige plekken op uw auto grondig schoonmaken. Als uw auto volledig schoon is, wordt hij optioneel nog machinaal behandeld met een Protect Shine Polish en/of Alpine Wax, voor de perfecte glans en lange lak-bescherming. Als laatste gaat u door onze groene droogsectie, waarna u aan de slag mag op het stofzuigplein!

Op het stofzuigplein zijn vele stofzuigplaatsen met ieder sterke zuigers en perslucht-pistolen. Met deze handige tools kunt u uw interieur tot in de puntjes schoonmaken. Geen enkele kruimel of snoeppapiertje ontglipt aan uw aandacht!

Nadat uw auto door onze wasstraat is geweest kunt u ook het interieur onder handen nemen op ons ruime stofzuigplein. Met plek voor 29 auto's heeft u hier ruim gelegenheid voor. Ook voor busjes hebben wij plek; hiervoor zijn buiten 4 stofzuigplaatsen gereserveerd.

Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen, dan bieden wij ook verschillende opties aan om uw auto professioneel te laten behandelen. Van een snelle interieurbeurt tot een uitgebreide VIP-behandeling, het is allemaal mogelijk. Vraag dit zeker na aan onze medewerkers zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren!

Als kers op de taart zal ons hele pand energieneutraal zijn. Dit wordt bereikt door een dak vol zonnepanelen. Ook zijn wij zelfvoorzienend in de waterbehoefte door het oppompen van grondwater voor onze osmosewater-installatie.

Openingstijden
Ma-Vr:
8:00 – 20:00
Za:
8:00 – 18:00
Zo:
9:00 – 17:00
Happy Hour:
Iedere donderdag
17:00 - 20:00
Faciliteiten vestiging
  • Autowasstraat
  • Carcleaning
  • Stofzuigplein (gratis stofzuigen na wassen!)
  • Buswasstraat
  • Gratis mattenborstelmachine
  • Mattenwasser
  • Geurapparaat
  • Gratis bandenpomp
  • Elektrische Laadpalen