All-In Carwash Nederweert

De modernste carwash voor uw auto en bus!
Start bouw: December 2020 | Geplande oplevering: Oktober 2021
Platinastraat 26, Nederweert
+31 475 741 389
info (at) allincarwash.com

Wij zijn blij te  vermelden dat wij groen licht hebben gekregen om te starten met de bouw van een nieuwe vestiging van All-In Carwash, gelegen aan de A2 in Nederweert! De bouw van deze locatie is gestart in december 2020 en zal een klein jaar duren. De oplevering van de nieuwe wasstraat staat gepland, na een kleine vertraging, voor oktober 2021. De eerste test-wasbeurten zullen in september gaan plaatsvinden. Vanaf oktober zullen wij u volledig van dienst kunnen zijn op onze nieuwe locatie!

Ook voor de installatie van deze nieuwe wasstraat zullen wij samenwerken met firma Christ, welke ook de wasstraatmachines heeft geleverd voor de locatie in Echt. De nieuwe wasstraat in Nederweert zal 76,5 meter lang worden en gaat beschikken over 10 zijborstels en 4 dakborstels. Ook zal de wasstraat net als in Echt een droog-sectie hebben met 1 dakborstel en 2 zijborstels. Uw vuile auto komt er ook in Nederweert weer als nieuw uit!

Naast een moderne wasstraat voor een verscheidenheid aan auto's wordt op de locatie in Nederweert ook een buswasstraat gerealiseerd. Hier kunt u uw grotere voertuigen, zoals (werk)busjes, pick-ups, caravans en campers, vakkundig laten wassen. Hier komt een zogeheten roll-over systeem in te staan, wat letterlijk over uw voertuig heen rolt. Deze machine meet de hoogte en breedte van uw voertuig en zal hierdoor een wasbeurt op maat verzorgen.

Nadat uw auto door onze wasstraat is geweest kunt u ook het interieur onder handen nemen op ons ruime stofzuigplein. Met plek voor 29 auto's heeft u hier ruim gelegenheid voor. Ook voor busjes hebben wij plek; hiervoor zijn buiten 3 stofzuigplaatsen gereserveerd.

Soms wilt u uw auto professioneel onder handen laten nemen; hiervoor zullen wij 5 VIP-plekken realiseren. Op deze plekken zal uw auto piekfijn in orde worden gemaakt door onze carcleaning-specialisten.

Als kers op de taart zal ons hele pand energieneutraal zijn. Dit wordt bereikt door een totaal van 300 zonnepanelen op het dak te installeren. Ook zijn wij zelfvoorzienend in de waterbehoefte door het oppompen van grondwater voor onze osmosewater-installatie.

Deze vestiging opent op 25 oktober 2021.

Faciliteiten vestiging
  • Autowasstraat
  • Carcleaning
  • Stofzuigplein (gratis stofzuigen na wassen!)
  • Buswasstraat
  • Mattenborstelmachine & mattenwasser
  • Geurapparaat
Image