Wasstraat

Om uw auto weer stralend te krijgen bent u bij All-In Carwash aan het juiste adres. Onze 76 meter lange carwash laat uw auto weer stralen als nooit tevoren. Met behulpzame medewerkers, een grote keuze aan wasprogramma’s en een uitgebreide voorwas hebben wij voor iedere auto het juiste pakket. Met de extra toevoegingen zoals Protect Shine Polish en Alpine Wax wordt uw auto ook nog beschermd tegen de elementen.

Naast de wasstraat voor de buitenkant hebben wij ook de optie om uw interieur schoon te maken. Dit kunt u doen op ons ruime stofzuigplein met krachtige stofzuigers, waarbij u ook gebruik kunt maken van de mattenwassers, doekjesautomaten en geurmachine. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw auto professioneel te laten schoonmaken of cleanen door onze carcleaning-specialisten. Deze toppers zorgen ervoor dat uw auto tot in de puntjes verzorgd wordt zodat deze als nieuw ons pand verlaat.

Onze wasstraat is volledig elektrisch aangedreven en wast uw wagen met textiele borstels om krassen te voorkomen. Door de lengte van de wasstraat staan de borstels er dubbel in; om te zorgen voor een topresultaat. Bij All-In Carwash combineren we de zorg voor uw auto uiteraard met de zorg voor het milieu. We wassen daarom uw auto met osmosewater en de beste shampoos, met inachtneming van het milieu!

All-In Poetsbeurt

Nu voor €41,-

Soms verdient uw auto een grondige poetsbeurt. Na Het Beste wasprogramma wordt uw auto onder het genot van een kopje koffie grondig schoongemaakt. Inbegrepen in de all-in poetsbeurt:

  • Het Beste wasprogramma
  • Drogen van deursponningen
  • Reinigen van ruiten
  • Stofzuigen van het gehele interieur
  • Reinigen dashboard, middenconsole, en binnenzijde deuren
  • New Car-geur

Verzekerd zijn van een All-In Poetsbeurt? Bel naar de gewenste vestiging om een afspraak te maken. Op rustige momenten van de dag kunt u ook zonder afspraak bij ons langskomen, tot maximaal één uur voor sluitingstijd. Mocht u een extreem vervuilde auto hebben kan hier een toeslag voor worden gerekend.


Voor grote auto’s (SUV's, pick-ups & busjes) rekenen wij een tarief vanaf €50,- i.v.m. de grootte van de voertuigen.

Programma's & Tarieven

De volgende programma's zijn beschikbaar bij onze vestigingen. Op zoek naar een medewerker die uw auto onder handen neemt, of naar onze andere faciliteiten op onze vestigingen? Bekijk dan onze overige pagina's!

Het Beste

Prijs zonder waspas: €20,00
met Waspas€16,-
Schuimwas
Wassen
Bodem wassen
Velgen ACTIEF
Alpine Schuimwax
Protect Shine Polish
Actief Lava Foam
Lucht drogen
Nadrogen

Uitgebreid

Prijs zonder waspas: €17,00
met Waspas€14,-
Schuimwas
Wassen
Bodem wassen
Velgen ACTIEF
Alpine schuimwax
Protect Shine Polish
Lucht drogen
Nadrogen

Normaal

Prijs zonder waspas: €14,00
met Waspas€12,-
Schuimwas
Wassen
Bodem wassen
Velgen
Alpine Schuimwax
Lucht drogen

Basis

Vaste Prijs: €11,00
Schuimwas
Wassen
Velgen
Lucht drogen

Happy Hour - iedere donderdag

Iedere donderdag is het Happy Hour bij All-In Carwash! Tussen 17:00 en 20:00 uur profiteert u van hoge kortingstarieven, ook als u geen waspas heeft. 

Het Beste

Normale prijs: €20,00
tijdens Happy Hour€15,-

Uitgebreid

Normale prijs: €17,00
tijdens Happy Hour€13,-

Normaal

Normale prijs: €14,00
tijdens Happy Hour€11,-